Even voorstellen Wij zijn boer Wout en boerin Tineke

Mogen we ons even voorstellen? Wij zijn boer Wout en boerin Tineke van Dalfsen. Samen met onze zoon Christiaan en schoondochter Mirjam runnen we boerderij Eben Haezer in natuurgebied De Olde Maten tussen Zwartsluis en Staphorst. Een boerenbedrijf dat van generatie op generatie overging en zich in het prachtige slagenlandschap ontwikkelde tot een duurzame op natuurlijke kringloop gerichte melkveehouderij.

Boerenpassie- en gastvrijheid

Melkrobots, maaimachines, baalpersen. Ze maakten ons werk makkelijker. Maar de toewijding, liefde en aandacht voor onze dieren en weides bleef. We zijn trots op de plek waar we wonen en werken. Daarom zetten we Eben Haezer ook in als plek voor rust, inspiratie en vermaak. Kom onze boerenpassie en gastvrijheid ervaren. Je bent van harte welkom!

boer Wout en boerin Tineke - Boerderij Eben Haezer Boerenpassie- en gastvrijheid - Boerderij Eben Haezer
Duurzame en moderne melkveehouderij

We laten je tot rust komen Bed & Breakfast en groepsaccommodatie

Diep ademhalen, de stress loslaten en relaxen. Op boerderij Eben Haezer kom je volledig tot rust, zolang je maar wilt. Na een overnachting in de sfeervolle Hooiberg of het karakteristieke ’t Huusie glijdt alle spanning van je af. En ’s ochtends geniet je in de Pronkkamer van een royaal boerenontbijt, klaargemaakt door boerin Tineke.

Beleef de boerderij

De streek leent zich uitstekend voor een wandeling in het Reestdal of fietstocht naar Giethoorn. Maar een dagje shoppen of cultuur snuiven in de Hanzesteden Zwolle, Kampen, Hasselt of Hattem kan ook. Liever op de boerderij blijven om Boer Wout te volgen of mee te helpen? Ook dat kan! Zo kom je hoe dan ook als herboren terug van je plattelandservaring.

Laat alle spanning van je afglijden - Boerderij Eben Haezer De stress loslaten en relaxen - Boerderij Eben Haezer

We geven je zakelijke inspiratie Vergaderen in het Koetuur

Weg van de drukte van de stad, uit de sleur van kantoor en op afstand van de dagelijkse beslommeringen. Op boerderij Eben Haezer kom je met je collega’s een of meerdere dagen heerlijk los op het inspirerende platteland. Jouw vergadering, brainstorm of workshop vindt bij ons plaats in Het Koetuur met uitzicht op de koeienstal.

Andere omgeving, andere denkrichtingen

Beamer, scherm, flip-over, wifi en airco. Het Koetuur kent alle gemakken. En bij mooi weer staan ook onze landelijke terrassen ter beschikking. Toe aan een break? Verzet de zinnen met een boerderijtoer van boer Wout, een wandeling over ons koeienpad of een tochtje op onze familiefiets Truus. De lunch regelt boerin Tineke met huisgemaakte producten.

We geven je zakelijke inspiratie - Boerderij Eben Haezer De stress loslaten en relaxen - Boerderij Eben Haezer

We bieden je kinderen vermaak Dagrecreatie en educatie

Onze koeien melken, konijnen voeren en pony verzorgen. Of eieren rapen, trekker rijden, appels plukken en ravotten in het hooi. Op boerderij Eben Haezer laten we je kinderen op een speelse manier kennis maken met het boerenleven, terwijl jij heerlijk tot rust komt. Tenzij je ook zelf met je voeten in het gras en het stro wilt staan natuurlijk!

Een leuk dagje uit

Eben Haezer is meer dan je ideale logeeradres. Het is ook een uitgelezen plek voor gezinsuitjes, kinderfeestjes, schoolexcursies en familiedagen. Voor het verzorgen van onze knuffeldieren en het helpen van Boer Wout krijgen kinderen een heus Boerenhulpdiploma mee naar huis. Liever met boer Wout op ontdekkingstocht door de natuur? Ook dat kan!

Dagrecreatie - Boerderij Eben Haezer Kindervermaak - Boerderij Eben Haezer
Hoe kunnen we jou rust, inspiratie of vermaak bieden?

Wout, Tineke en Christiaan van Dalfsen

Tineke van Dalfsen - Boerderij Eben Haezer

Kunnen we jou rust, inspiratie of vermaak bieden? Neem contact op

adres arrow-down arrow-right bel mail reserveer