Vergaderlocatie nabij Zwolle | Bijzonder vergaderen op de boerderij

Zoek je een inspirerende vergaderlocatie in de buurt van Zwolle? Een natuurrijke omgeving op het platteland, die een heel andere dynamiek creëert dan de zo bekende vergaderruimte op kantoor? Dan zijn jullie op Boerderij Eben Haezer op de juiste plek! Gelegen in natuurgebied De Olde Maten - tussen Zwartsluis en Staphorst - ben je omgeven door rust, weilanden en dieren. De rijk uitgeruste vergaderlocatie is daarmee de ideale plek voor iedere vergadering, workshop of brainstorm.

De voordelen van onze vergaderruimte nabij Zwolle

  • Vergaderen op het platteland, met uitzicht op de koeienstal
  • Compleet verzorgd, inclusief heerlijke lunch (en evt. diner)
  • Van alle (technische) gemakken en comfort voorzien
  • Mogelijkheid tot overnachting in onze B&B
  • Gratis parkeren op het terrein

Neem vrijblijvend contact op!

De vergaderruimte is gevestigd in Het Koetuur, met een bijzondere uitkijk op onze koeienstal. Jouw groep van maximaal 18 personen heeft hier alles voorhanden voor een inspirerende meeting. Onder meer vast internet, WiFi, een smart tv-scherm, beamer, flipover en boxen zijn aanwezig. Daarnaast beschikt deze vergaderlocatie op het platteland over airco, verwarming, een koelkast, zithoek en eigen keuken. Wil je even heerlijk ontspannen? Dat kan buiten op de ruime (deels overdekte) terrassen, inclusief BBQ-voorziening en nabijgelegen speelveld om te volleyballen.

Vergaderlocatie nabij Zwolle met heerlijke boerenlunch

Hoe inspirerend ook, een meeting kost altijd energie. Om jullie fris en scherp te houden, en de inwendige mens te verzorgen, bereidt gastvrouw Tineke een heerlijke sandwich- of boerenlunch van huisgemaakte en streekeigen producten. Ook uitgebreid dineren is bij ons mogelijk. Daarvoor werken we samen met uitstekende cateraars in de omgeving.

We vonden het een fantastische locatie! Voorzieningen waren prima, lunch overheerlijk en rustgevende omgeving

Vergaderlocatie nabij Zwolle met mogelijkheid tot overnachten

Ben je op zoek naar een vergaderruimte nabij Zwolle waar je meerdere dagen terechtkunt? Ook dan is Boerderij Eben Haezer de aangewezen locatie. Overnacht in de vier comfortabele kamers van de Hooiberg of in ons karakteristieke tinyhouse ’t Huusie. Alle zijn voorzien van een eigen badkamer. Daarnaast kun je gebruikmaken van de gezamenlijke woonkamer, keuken en prachtige buitenruimte. Boerin Tineke verzorgt ‘s ochtends een smakelijk boerenontbijt, zodat je vol energie aan de nieuwe (vergader)dag kunt beginnen.

Vergaderruimte met een natuurrijke omgeving

Niets is fijner dan na of tijdens een meeting even lekker uitwaaien. Dat kan uitstekend in het mooie natuurgebied De Olde Maten, waar onze vergaderruimte nabij Zwolle is gevestigd. Geniet van de mooie omgeving, met prachtige vergezichten op uitgestrekte weilanden vol leven. Ook kun je aan de rand van de IJsseldelta prachtig wandelen, fietsen of varen. Een fiets huren, behoort tot de mogelijkheden.

Ook Nationaal Park Wieden-Weerribben en natuurgebieden Het Dwingelderveld en Het Reestdal bevinden zich in onze nabije omgeving. Zodat een groepsversterkend uitje nooit ver weg is. Andere aanraders zijn de meerdaagse wandelroute het Christoffelpad en een fietstocht naar Giethoorn, bekend als het ‘Venetië van het Noorden’.

Prima voorzieningen en alles goed geregeld. Zeker voor herhaling vatbaar

'Toer de Boer' als vergaderbreak

Ook op ons eigen erf kun je heerlijk ontspannen en je laten inspireren tijdens 'Toer de Boer'. Boerderij Eben Haezer is gelegen in natuurgebied De Olde Maten, direct naast De Wieden. Boer Wout heeft er veel kennis over, die hij graag met je deelt tijdens een unieke 'Toer de Boer'. Neem plaats op onze familiefiets 'Truus'. En laat je een uur lang meevoeren in de vele geheimen van onze natuurrijke omgeving. Wil je een kortere break? Speel dan een potje volleybal op ons volleybalveld. Genoeg te doen bij Boerderij Eben Haezer!

Tarieven vergaderlocatie nabij Zwolle

Wil je meer weten over het beleggen van een meeting in onze vergaderlocatie op het platteland? We komen graag in contact om een passend voorstel te maken. Benieuwd naar de tarieven en arrangementen? Bekijk hier onze tarieven en arrangementen!

Of neem vrijblijvend contact op!

Wij hebben het super goed gehad vorige week in het Koetuur. Jullie hebben echt een unieke locatie!

Kunnen we jou rust, inspiratie of vermaak bieden? Neem contact op

adres arrow-down arrow-right bel mail reserveer