Gastenboek Zij maakten de rust, de inspiratie en het vermaak al mee

Voor gasten die we rust, inspiratie en vermaak bieden, ligt een gastenboek klaar op onze boerderij bij vertrek. Daarin mochten we al heel wat complimenten in ontvangst nemen. Maar ook tips en wensen. Benieuwd naar alle recensies? Je leest ze hier!

Wij hebben een bijzonder fijn weekend gehad in Eben Haezer. Boer Wouter en zijn vrouw Tineke hebben ons verwend met verse eieren en melk. Ze waren zeer gastvrij, en we konden vrij rondlopen op de hele Boerderij. We maakten gebruik van de gehele hooiberg en het bijgebouw. Met 14 volwassenen konden we royaal verblijven in de zitkamer van de hooiberg. De bedden zijn geweldig. (Bijna) Elke kamer heeft zijn eigen toilet en heerlijke douche. De keuken is van alle gemakken voorzien. Buiten een aantal gezellige zitjes zodat we altijd wel ergens uit de wind konden zitten. Plus een overdekte barbeque mogelijkheid. Op het veldje een volwaardig volleybal net inclusief bal. Een fantastische locatie voor een familie of vrienden weekend.

Fam. Nijhof

"Tineke, Wout and family 

We wanted to thank you all for the accomodations on your farm last week. It was an excellent base for traveling, we found the guest house comfortable and aesthetic, the children enjoyed the farm atmosphere, and we all enjoyed the quiet serenity of the region. Your tips recommending places to go were just right, and got us to the places we would not have found otherwise.

We will be happy to recommend your guest house to others."

Best regards,
-- the Bier family

Wij hebben het kerstweekend hier geboekt met 10 volwassenen, 2 pubers en 2 kleine kinderen. Voor jong en oud was deze locatie zeer aantrekkelijk.Veel te doen en te zien op de boerderij en ook binnen in de accommodatie zelf was alles tot in de puntjes verzorgd. Keurig, schoon, ruim en luxe allemaal. Beter dan de meeste hotels die we kennen! We komen hier zeker terug!!! 

Miriam

Prachtige accommodatie voor ons vriendenweekend met 6 stellen. Het zag er heel goed uit en we hebben het geweldig gehad. Een echte aanrader! Bennie en Irene Onze leerlingen hebben genoten van leven op de boerderij deze midweek. Spelen met Luna de hond, op de skelters en het helpen van de boer. Bedankt de Twijn, Zwolle Wauw, wat een mooie Hooiberg .Heerlijk gegeten en ontspannen! Ontzettend bedankt!! 

Huib & Sanne

We begrijpen nu volledig waar die 9,4 score op booking.com en alle andere positieve reacties op diverse websites vandaan komen. Voor ons is dit een 10 waard. Mooi, puur verzorgd, een herhaling waard.

Wat een heerlijke plek om naar toe te komen en zeker een plek om terug te komen. Hartelijk dank voor de gastvrijheid, het heerlijke ontbijt en niet te vergeten de bijzondere ervaring om mee te helpen met het melken. 

Hans en Ellen

Geweldige locatie, goede verzorging en ontbijt. Zeer mooie omgeving. Aanrader.

This has been a wonderful ecperience for us all. Especially the new calves and milking the cows. Tineke en Wout are the most gracious hosts. 

Thank you, Family from Australia.

Kunnen we jou rust, inspiratie of vermaak bieden? Neem contact op

adres arrow-down arrow-right bel mail reserveer