Kom in landelijke sferen! Groepsaccommodatie
De Hooiberg

In de sfeervolle Hooiberg zijn vier slaapkamers in landelijk sfeer ingericht. Zowel de Staphorstkamer, Knechtenkamer, Opkamer als Hooizolder beschikken over uitstekende wifi, comfortabele boxsprings, gezellige zithoek en eigen douche en toilet. In de benedenruimte (rolstoelvriendelijk) vormt de Pronkkamer het grote zitgedeelte. Een gezellige lange eettafel leent zich bij uitstek voor het samen spelen van spelletjes of lekker lang borrelen. En wanneer gebruik wordt gemaakt van de twee keukens kan hier vervolgens met elkaar gegeten worden. Via openslaande deuren kom je op het terras om op een zonnige dag heerlijk te vertoeven.

Groepsaccommodatie De Hooiberg Groepsaccommodatie De Hooiberg
Groepsaccommodatie lorem ipsum

’t Huusie Modern, maar vol karakter!

Zodra je ’t Huusie binnenstapt kom je terecht in een sfeer- en karaktervol ingerichte vakantiewoning. Het volledig gemeubileerde verblijf heeft een kamer met open keuken en beschikt over wifi, twee tweepersoons slaapkamers en een mooie badkamer met douche, wastafel en toilet. ’t Huusie heeft een eigen entree en is overal gelijkvloers. Je hebt een prachtig uitzicht op de speelweide en dierenweide. Bij mooi weer zit je heerlijk buiten op het terras en geniet je van de prachtige landerijen.

Groepsaccommodatie ’t Huusie Uitzicht speelweide en dierenweide
’t Huusie - gelijkvloers

Buitenfaciliteiten Loungen en barbecueën rond de vuurkorf!

Waar je ook verblijft; je kunt gebruikmaken van een comfortabele loungehoek. Hier kun je overdekt barbecueën of rond de vuurkorf zitten. Op ons erf vind je meerdere ruime terrassen om van de zonnestralen te genieten. Je kijkt dan zo uit op de prachtige landerijen van het natuurgebied Olde Maten. Of op het volleybalveld waar jullie je sportieve hart op kunnen halen. Kinderen mee? Skelters, traptrekkers en het boerderijleven bieden volop kindervermaak!

Groepsaccommodatie - Buitenfaciliteiten Comfortabele loungehoek - Boerderij Eben Haezer
We zijn verwend met verse eieren en melk

Familie Nijhof, Enschede

Hoe kunnen we jou rust, inspiratie of vermaak bieden?

Wout, Tineke en Christiaan van Dalfsen

Tineke van Dalfsen - Boerderij Eben Haezer

Kunnen we jou rust, inspiratie of vermaak bieden? Neem contact op

adres arrow-down arrow-right bel mail reserveer