Arrangementen Gezinsuitjes, kinderfeestjes, schoolexcursies

Op boerderij Eben Haezer laten we je kinderen op een speelse manier kennis maken met het boerenleven. Ze kunnen de hele dag naar hartenlust rondrennen en vies worden. Bij het halen van hun boerendiploma, het maken van een toer de boer ontdekkingstocht door de natuur of tijdens een rondleiding op onze boerderij. Dat maakt Eben Haezer een uitgelezen plek voor gezinsuitjes, kinderfeestjes, schoolexcursies en familiedagen.

Haal het boerenhulpdiploma!

Koeien uit de wei halen en melken, kalfjes de fles geven, konijnen voeren, eieren rapen en trekker rijden. Onder de enthousiaste en deskundige begeleiding van boer Wout wordt een uitje op onze boerderij een waar kinderfeest. De ervaring van deze pure boerenbelevenis maken we nog groter met de uitreiking van een heus boerendiploma en afsluiter met patat, kroket of frikandel. In wie zit er een echte boer of boerin verborgen?

Prijs:
Boerenhulpdiploma: 9 euro per persoon
Kinderlunch (patat, kroket/frikandel, pakje drinken): 5 euro per persoon
* Minimaal 6 personen
* Bij minder dan 6 personen minimale prijs van 80 euro
* Het behalen van het boerenhulpdiploma vindt dagelijks plaats tussen 16.00 en 18.00 uur

Ga op toer met de boer!

Boerderij Eben Haezer ligt middenin natuurgebied Olde Maten. En grenst aan De Wieden en Weerribben. Een prachtige omgeving waar boer Wout werkelijk alles vanaf weet. De mooiste plantjes, fraaiste dieren en oudste historie. Hij vertelt er alles over tijdens een toer de boer. Neem plaats in de kar achter de trekker. Met boer Wout aan het stuur wordt het 1,5 uur lang een belevenis. 

Prijs:
Toer met de boer: 13,50 euro per persoon 
Boerenlunch (optioneel): vanaf 14,50 per persoon
* Minimaal 6 personen
* Bij minder dan 6 personen vaste prijs van 80 euro

Op boerderij-excursie met je klas!

Waar komt melk vandaan, welke producten maken we ervan en hoe wordt dat gedaan? Tijdens de excursie vertelt boer Wout kinderen het verhaal achter de zuivelproducten in de supermarkt. Van melk tot kaas en van yoghurt tot boter. Ze leren op een speelse manier hoe een modern melkveebedrijf werkt en waarom het werk van de boer belangrijk is. Kippen voeren, konijntjes aaien en koeien knuffelen. Het kan tijdens de excursie allemaal.

Prijs: 125,- euro per groep

Kunnen we jou rust, inspiratie of vermaak bieden? Neem contact op

adres arrow-down arrow-right bel mail reserveer