Gastenboek Zij maakten de rust, de inspiratie en het vermaak al mee

Voor gasten die we rust, inspiratie en vermaak bieden, ligt een gastenboek klaar op onze boerderij bij vertrek. Daarin mochten we al heel wat complimenten in ontvangst nemen! 

Petra:

Een zeer warm welkom door de familie op een prachtige locatie, waar je echt het boerenleven kunt meemaken. Het huis is luxe en schoon en rondom het huis kun je overal gezellig buiten zitten, echt en aanrader. Algemene beoordeling: 9 Wij hebben er een super leuke schilder midweek gehad.  Zowel binnen als buiten is het erg mooi


Agaath:

t is een heel comfortabel en gezellig huis. Smaakvol ingericht, zelfs bloemetjes op tafel, met genoeg ruimte voor een grote groep. Alles (glazen, servies, keukenspullen)volop aanwezig. prachtige slaapkamers. Veel buitenruimte. lekker gebruik gemaakt van trampoline, skelter en familiefiets. en natuurlijk leuk om de koeien en kippen te zien en te voeren.

Fijne rustige landelijke omgeving. In Giethoorn met z'n allen een tochtje gemaakt met een fluisterboot.

Chantal:

Fijne omgeving.

Fijn huisje, met veel ruimte. Een grote keuken en eettafel waaraan iedereen een lekkere plek heeft. Perfect voor een familieweekend. Ook leuk voor de kleintjes.

Bianca:

Het huis was super, alles aanwezig, zeer compleet en gezellig. De overkapping buiten was een top aanvulling.

Kunnen we jou rust, inspiratie of vermaak bieden? Neem contact op

adres arrow-down arrow-right bel mail reserveer