De natuur in Wandelen, fietsen, varen

Dankzij de mensenhanden van turfstekers en rietsnijders ontstond een uniek landschap vol meren, vaarten, rietlanden, moerasbossen en trilvenen: Nationaal Park Wieden-Weerribben. Een van de parels van het gebied is Giethoorn, het Venetië van het Noorden. Maar ook in tal van andere waterdorpen is het heerlijk wandelen, fietsen of varen. Liever de heide op of de bossen in? Met Het Dwingelderveld en Het Reestdal vind je nog twee natuurschoonheden om de hoek.

De stad in Shoppen en cultuur snuiven

Historische boerderijen, klederdracht en kerken. Het karakteristieke christelijke dorp Staphorst heeft haar charme nooit verloren. En dat geldt ook voor de Hanzesteden Zwolle, Kampen, Hasselt en Hattem. Daar is het niet alleen heerlijk cultuur snuiven en musea als De Fundatie en Ikonen bezoeken, maar ook lekker shoppen, eten en drinken. En dat allemaal op een steenworp afstand van Eben Haezer.

De kinderpret in Binnen- en buitenvermaak

Van het Belevingspad in het Staphorster Bos tot tropisch zwembad Hesselingen in Meppel. En van museum De Sluuspoort in Zwartsluis tot bezoekerscentrum De Wieden in St. Jansklooster. Op fietsafstand vind je al volop kinderpret. En voor wie met de auto komt, ligt het kindervermaak helemaal voor het oprapen. Wat te denken van Avonturenpark Hellendoorn, Wildlands Emmen, Attractiepark Slagharen of Plopsaland Coevorden.

Hoe kunnen we jou rust, inspiratie of vermaak bieden?

Wout, Tineke en Christiaan van Dalfsen

Tineke van Dalfsen - Boerderij Eben Haezer

Kunnen we jou rust, inspiratie of vermaak bieden? Neem contact op

adres arrow-down arrow-right bel mail reserveer