Groepsaccommodatie bij Giethoorn | Overnachten op de boerderij

Een groepsaccommodatie nabij Giethoorn, midden op het platteland. Met uitzicht op uitgestrekte weilanden en rustgevende natuur, in gezelschap van onder meer koeien, kippen, paarden en weidevogels. Op Boerderij Eben Haezer, gelegen tussen Zwartsluis en Staphorst, vind je het allemaal. Kom volledig tot rust in het prachtige natuurgebied De Olde Maten en ontdek tegelijkertijd het echte boerenleven!

De voordelen van onze groepsaccommodatie bij Giethoorn

  • Overnachten op de boerderij, met volledige privacy
  • Beschikbaar voor groepen tot 16 personen
  • Voorzien van alle gemakken en comfort
  • Veel vermaak voor zowel jong als oud
  • Middenin natuurgebied De Olde Maten

Neem vrijblijvend contact op!

Groepsaccommodatie bij Giethoorn voor 16 personen

De groepsaccommodatie van Boerderij Eben Haezer bestaat uit de sfeervolle Hooiberg (12 personen) en het karakteristieke ’t Huusie (4 personen). Jouw groep van maximaal 16 personen heeft hier de beschikking over o.a. gratis wifi, meerdere tv’s, heerlijk slapende boxsprings, koelkasten, een gezellige zithoek en een eigen douche & toilet. In de Pronkkamer op de benedenverdieping beleef je samen aan de lange eettafel de gezelligste momenten tijdens een borrel of het spelen van spelletjes.

  • Hooiberg

De Hooiberg telt 4 comfortabele kamers. De Staphorsterkamer staat helemaal in het teken van het bekende Overijsselse dorp. Gordijnen gemaakt van authentieke klederdracht, behang met Staphorster knopen en het beroemde Staphorster stipwerk; het is allemaal aanwezig. De stijlvol ingerichte Knechtenkamer is eveneens een heerlijke plek om te verblijven, met zijn oase van licht en prachtige lichtinval.

De sfeervolle Opkamer heeft een oogstrelend uitzicht op de weiden van De Olde Maten. Twee boxsprings én een stapelbedstee maken dit verblijf uitstekend geschikt voor 4 personen. Dit geldt ook voor de Hooizolder, die zich bovenin de Hooiberg bevindt. Deze kamer heeft ook zijn eigen zitruimte en een prachtig uitzicht op onze landerijen.


  • ‘t Huusie

‘t Huusie is een karakteristiek en volledig gemeubileerd tinyhouse, dat uitkijkt op de speelweide en dierenweide. Met een eigen entree, terras, badkamer, 2 tweepersoonsbedden, tv, keuken en koelkast beschikken jij en je 3 tinyhouse-genoten hier over veel privacy.

Het huis was super, alles aanwezig, zeer compleet en gezellig. De overkapping buiten was een topaanvulling.

Groepsaccommodatie op de boerderij

Echtpaar Wout en Tineke van Dalfsen zijn uit het juiste boerenhout gesneden. De twee runnen, samen met hun zoon Christiaan en schoondochter Mirjam, hun duurzame veehouderij, die direct naast de groepsaccommodatie gelegen is. Op Boerderij Eben Haezer beleef je daarom het echte boerenleven. Maak een wandeling over ons koeienpad en kom in contact met de vele dieren op en rond ons erf.

Kinderen vermaken zich daarnaast uitstekend tijdens de leukste activiteiten. Denk aan het melken van de koeien, het verzorgen van de paarden, spelen in het hooi, trekker rijden en het voeren van de kippen. Als kers op de taart ontvangen zij een echt Boerendiploma voor hun tomeloze inzet. Een onvergetelijke ervaring! Of leef je even heerlijk uit tijdens een potje volleybal het speelveld.

We begrijpen nu volledig waar die 9,4 score op booking.com en alle andere positieve reacties op diverse websites vandaan komen. Voor ons is dit een 10 waard. Mooi, puur verzorgd, een herhaling waard.

Groepsaccommodatie in een prachtige omgeving

Boerderij Eben Haezer bevindt zich in De Olde Maten. Direct gelegen naast Nationaal Park Weerribben-Wieden is het een droomomgeving om te boeren. Zo ervaart het boerenechtpaar al vele jaren. Boer Wout vertelt er graag alles over tijdens een ‘Toer de Boer’. Neem plaats op familiefiets ‘Truus’ en verwonder je een uur lang over de indrukwekkende natuur en vele wetenswaardigheden.

Ook zelf erop uit trekken is natuurlijk mogelijk. De omgeving rond onze groepsaccommodatie leent zich perfect voor de mooiste wandelingen en fietstochten. Dat kan bijvoorbeeld op de heide en in de bossen van het Dwingelderveld en het Reestdal. Ook cultuursnuiven is goed mogelijk, met Hanzesteden Zwolle en Kampen niet ver naast de deur. Of huur een bootje voor een rustgevende vaartocht in één van de vele wateren in onze regio.

Een zeer warm welkom door de familie op een prachtige locatie, waar je echt het boerenleven kunt meemaken. Het huis is luxe en schoon en rondom het huis kun je overal gezellig buiten zitten.

Groepshuis dichtbij het populaire Giethoorn

Varen kan bijvoorbeeld ook in het populaire Giethoorn, dat op slechts 20 minuten rijden van onze groepsaccommodatie ligt. Het ‘Venetië van het Noorden’ of ‘Hollands Venetië’, zoals Giethoorn ook wel wordt genoemd, staat bekend om zijn vele bruggetjes en waterwegen die dwars door het dorp lopen. Het sprookjesachtige Giethoorn telt vele bedrijven die verschillende soorten boten verhuren. Onder meer sloepen, punters, fluisterboten, zeilpunters en kano’s; in Giethoorn hoef je niet lang te zoeken om jouw droombootje te vinden.

Kortom, maak bij Boerderij Eben Haezer de perfecte combinatie tussen de serene rust van het platteland en de energieke drukte van een toeristische trekpleister.

Groepsaccommodatie in combinatie met vergaderruimte

Naast een groepsaccommodatie beschikt Boerderij Eben Haezer over een rijk uitgeruste vergaderlocatie. Ideaal voor meerdaagse meetings waarbij een overnachting in de buurt gewenst is. Op ons erf krijg je het beste van twee werelden, inclusief heerlijke sandwich- of boerenlunch van gastvrouw Tineke.

In het Koetuur, geschikt voor maximaal 16 personen, vergader je in een inspirerende setting met uitzicht op onze koeienstal. Met de aanwezigheid van airco, verwarming, smart tv-scherm, flipover, boxen, WiFi en koelkast ontbreekt het jullie groep hier aan niets. Tussendoor ontspannen kan onder meer in de natuurrijke omgeving of op de verschillende (overdekte) terrassen op ons erf. De inspiratie ligt haast letterlijk voor het oprapen!

Fijne rustige landelijke omgeving. In Giethoorn met z'n allen een tochtje gemaakt met een fluisterboot.

Tarieven groepsverblijf bij Giethoorn

Wil je meer weten over onze groepsaccommodatie nabij Giethoorn? We komen graag in contact om alle mogelijkheden met je te bespreken. Op onze site kun je snel en eenvoudig de beschikbaarheid en prijzen checken. Boek je onze accommodatie direct bij ons? Dan ontvang je 50 euro korting op de huurprijs!

Bekijk de beschikbaarheid en onze tarieven!

Of boek meteen!

Fijn huisje, met veel ruimte. Een grote keuken en eettafel waaraan iedereen een lekkere plek heeft. Perfect voor een familieweekend.

Kunnen we jou rust, inspiratie of vermaak bieden? Neem contact op

adres arrow-down arrow-right bel mail reserveer