Bed & Breakfast in omgeving Giethoorn Overnacht in onze bed & breakfast

In de bed and breakfast van boerderij Eben Haezer kom je volledig tot rust, zolang je maar wilt. Diep ademhalen, de stress loslaten en relaxen. Na een overnachting in de sfeervolle bed and breakfast-accommodaties De Hooiberg of ’t Huusie glijdt alle spanning van je af. 

Ontbijt op de bed & breakfast

'S ochtends geniet je in de Pronkkamer van een royaal boerenontbijt, klaargemaakt door boerin Tineke. Uiteraard is het ontbijt voorzien van streekproducten, verse melk van de eigen koeien en eitjes die 's morgens door de kippen zijn gelegd. Deze bed en breakfast geeft je de beleving van de boerderij, maar wel met alle luxe en comfort die je gewend bent van thuis.

Hoog gewaardeerd door Bed & Breakfast Nederland

De stichting Bed & Breakfast Nederland classificeert alle Bed & Breakfasts in Nederland. Dit gebeurt door waardering met tulpen. Met liefst vier tulpen kreeg het kwaliteitsniveau van onze voorzieningen en service een uitstekende beoordeling. Laat onze gastvrijheid ook een paar dagen over jou en je partner heen komen. We doen er alles aan om ook jullie de rust en de charme van het platteland te laten ervaren.

Giethoorn om de hoek

Met de fiets of met de auto, Giethoorn ligt om de hoek. Bij ons geniet je van de rust en ruimte van het platteland, maar heb je wel de mogelijkheid om snel in Giethoorn te zijn. Zonder alle drukte. Dus ben je op zoek naar een bed en breakfast in de omgeving van Giethoorn? Boerderij Eben Haezer is dé plek om even weg te zijn.

Bekijk onze kamers en faciliteiten ->

Kunnen we jou rust, inspiratie of vermaak bieden? Neem contact op

adres arrow-down arrow-right bel mail reserveer