contact Bed & Breakfast op het platteland

Bed & Breakfast

  • Facebook
  • Twitter

Heerlijk tot rust komen op het platteland

Sfeervol slapen

Royaal ontbijten


-classificatie
Een bed & breakfast in de categorie met vier tulpen heeft een uitstekend kwaliteitsniveau. U mag een hoge kwaliteit verwachten met veel voorzieningen en een uitstekende service. Zie ook www.bedandbreakfastclassificatie.nl
Laat een paar dagen de rust van het platteland over u heen komen. Een overnachting in de sfeervolle Hooiberg of in 't Huusie zorgt voor ultieme ontspanning. 's Ochtends in de Pronkkamer genieten van een royaal boerenontbijt met eigen gemaakte producten. De streek leent zicht uitstekend voor een wandeling in het Reestdal of fietstocht naar Giethoorn. Ga een dagje shoppen of cultuur snuiven in Zwolle, Kampen of Meppel. De Hanzesteden Hasselt, Kampen, Zwolle en Hattem zijn cultereel erfgoed. Deze bevinden zich op 6 tot 25 kilometer afstand. Ook is de zakelijke gast hartelijk welkom. Persoonlijke aandacht, wifi op de kamer, gebruik van de keuken, het zorgt allemaal voor een aangenaam verblijf.

Van maandag tot vrijdag bent u hartelijk welkom voor logies met ontbijt. De weekenden en feestdagen zijn gereserveerd voor een groep op basis van zelfverzorging.

U kunt ons ook vinden op www.bedandbreakfast.nl, www.bed-en-breakfast.nl, www.hoevelogies.nl en www.boerderijkamers.nl.

 

Bekijk hier al onze Bed & Breakfast kamers:

Boerderij Eben Haezer | Postweg 2, 7951KT Staphorst | Telefoon: +31 (0)38 38 66 535 | E-mail: info@boerderijebenhaezer.nl
Boerderij Eben Haezer is uw Bed & Breakfast in de omgeving van Meppel, Zwolle, Kampen, Zwartsluis, Staphorst en Giethoorn.