contact Groepsaccommodatie op de boerderij voor vrienden of familie

Groepsaccommodatie

  • Facebook
  • Twitter

Gezellig vertoeven met familie of een (vrienden)groep


Gezellig vertoeven met familie of vriendengroep in de landelijke omgeving tussen Giethoorn, Staphorst en Zwartsluis. Dat kan bij ons met een groep tot 16 personen waarbij u de volledige privacy hebt, want u bent dan onze enige gasten. U beschikt over 6 slaapkamers met eigen badkamers in de sfeervolle Hooiberg (en het knusse Huusie) en bovendien kunt u gebruikmaken van de comfortabele loungehoek waarbij u overdekt kunt barbecue├źn of rond de vuurkorf kunt zitten. Is het mooi weer dan kunt u  genieten van de ruime terrassen, volleybalveld of uitkijken over de landerijen. Er is wifi aanwezig. De kinderen op de skelters laten stappen of spelen in het hooi. Maar we hebben nog veel meer te bieden!

Tot 12 personen
In onze sfeervolle Hooiberg bent u van harte welkom met een groep tot en met 12 personen. Het heeft een eigen riante living waar u heerlijk voor de houtkachel kunt zitten. Ook twee grote (eet)tafels voor totaal 16 personen staan tot uw beschikking.
De Hooiberg heeft een ruime volledig ingerichte ruime keuken voor zelf verzorging met o.a. vaatwasser, koelkast, magnetron, combi magnetron, 2 ovens en een kookplaat. De benedenverdieping is rolstoelvriendelijk en heeft een invalidentoilet. Er zijn in de Hooiberg op de benedenverdieping 2 tweepersoonskamers en 1 vierpersoonskamers, waarvan de opkamer met karakteristieke stapel bedstee. Op de "Hooizolder" is een vierpersoonskamer met loungehoek, douche en toilet. Alle kamers beschikken over box springbedden, een eigen badkamer met (inloop) douche met toilet, flat screen tv en comfortabele stoelen.

Tot 16 personen

Is de groep groter dan kunnen er nog 4 personen in 't Huusie slapen. Een heerlijke knusse landelijk ingerichte vakantiewoning. Deze heeft ook haar eigen zitkamer met keuken en 2 tweepersoons slaapkamers voorzien van boxspringbedden en tv-.

Extra ruimte

Om makkelijk te kunnen vergaderen, een workshop te houden of gezellig met z'n allen te kunnen eten of vergaderen is het mogelijk om het Koetuur als extra ruimte erbij te huren. Deze bijzondere plek heeft grote vergadertafels en er is ruimte voor 25 personen. Bovendien heeft u een prachtig uniek zicht in de koeienstal.

Dagrecreatie

Met een groep is er niets leukers dan dingen samen doen. Leer meer over het platteland en haal bijvoorbeeld het Boerenhulpdiploma of laat u rondleiden door de boer in de prachtige omgeving. Ga zelf op ontdekkingstocht op de familiefiets Truus of laat u verwennen met heerlijke pannenkoeken, soep en toetje gemaakt door de Tineke.

Bekijk hier de kamers in De Hooiberg en 't Huusie:

Boerderij Eben Haezer | Postweg 2, 7951KT Staphorst | Telefoon: +31 (0)38 38 66 535 | E-mail: info@boerderijebenhaezer.nl
Boerderij Eben Haezer is uw Bed & Breakfast in de omgeving van Meppel, Zwolle, Kampen, Zwartsluis, Staphorst en Giethoorn.