contact Origineel kinderfeestje op de boerderij

Met kinderen

  • Facebook
  • Twitter

Leer kinderen het boerenleven kennen!

Tractor rijden met de kinderen

Kippen voeren met de kinderen

Boerenhulpdiploma voor jong en oud (16.00 tot 19.00 uur)
Een actieve middag en begin van de avond met alle aspecten van het boer zijn op een modern melkveebedrijf. Onder de deskundige begeleiding van boer Wout mag alles zelf gedaan worden, de koeien uit de wei halen, kalfjes voeren, kippen eten geven, natuurlijk de koeien melken en rijden op de trekker. Leuk als gast, voor een familiemiddag of voor een kinderfeest. Een pure belevenis met voor de kinderen aansluitend de uitreiking van het Boerenhulpdiploma. 
Prijs: € 8,50 pp en minimum €75,=

Het is mogelijk om patat met kroket/frikandel en drinken voor € 5 p.p. te bestellen. 

Met Truus op pad
Op onze familiefiets Truus kunnen 4 tot 16 personen. Met een volwassene aan het stuur, maakt u een leuke tocht door onze prachtige omgeving. In overleg met de boerin is drinken en eten te regelen, zodat bij aankomst, een picknick onderweg of na de tocht, je hier van kunt genieten. Vraag naar de mogelijkheden.
Prijs:
€ 6,= per persoon  

Scholenexcursie (tijden in overleg)
Waar komt de melk vandaan, hoe eet een koe, waar gaat de melk naar toe. Maar ook kippen voeren, konijntjes aaien en koe knuffelen. Kinderen leren in anderhalf uur tijd een heleboel, door het zelf met eigen ogen te zien. Onder deskundige begeleiding van boer Wout wordt op een hele leuke en speelse manier les gegeven hoe een modern melkveebedrijf werkt.
Prijs:
€ 125,= per groep  

Boeken of meer informatie? Neem contact met ons op 

Bekijk hier al onze mogelijkheden:

Boerderij Eben Haezer | Postweg 2, 7951KT Staphorst | Telefoon: +31 (0)38 38 66 535 | E-mail: info@boerderijebenhaezer.nl
Boerderij Eben Haezer is uw Bed & Breakfast in de omgeving van Meppel, Zwolle, Kampen, Zwartsluis, Staphorst en Giethoorn.