contact Bed & Breakfast op het platteland

Bed & Breakfast

  • Facebook
  • Twitter

Heerlijk tot rust komen op het platteland

Sfeervol slapen

Royaal ontbijten
Fotogalerij


-classificatie
Een bed & breakfast in de categorie met vier tulpen heeft een uitstekend kwaliteitsniveau. U mag een hoge kwaliteit verwachten met veel voorzieningen en een uitstekende service. Zie ook www.bedandbreakfastclassificatie.nl
Laat een paar dagen de rust van het platteland over u heen komen. U ontspant zich door heerlijk te slapen in de sfeervolle Hooiberg of in t Huusie. s Ochtends in de Pronkkamer genieten van een royaal boerenontbijt met eigen gemaakte producten. De streek leent zicht uitstekend voor wandeling in het Reestdal of fietstocht naar Giethoorn. Ga een dagje shoppen of cultuur snuiven in Zwolle, Kampen of Meppel. De Hanzesteden Hasselt, Kampen, Zwolle en Hattem zijn cultereel erfgoed. Deze zijn op 6 tot 25 kilometer afstand. Ook is de zakelijke gast hartelijk welkom. Persoonlijke aandacht, wifi op de kamer, gebruik van de keuken, dit alles zorgt voor een aangenaam verblijf.

 U bent alle dagen welkom maar de kamers zijn op basis van logies met ontbijt voor een weekend vanaf 3 weken voor aankomst datum te boeken.

U kunt ons ook vinden op www.bedandbreakfast.nl, www.bed-en-breakfast.nl, www.hoevelogies.nl en www.boerderijkamers.nl.

Bekijk direct de beschikbaarheid

 
Dit is een vrijblijvende aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bekijk hier al onze Bed & Breakfast kamers:

Boerderij Eben Haezer | Postweg 2, 7951KT Staphorst | Telefoon: +31 (0)38 38 66 535 | E-mail: info@boerderijebenhaezer.nl
Boerderij Eben Haezer is uw Bed & Breakfast in de omgeving van Meppel, Zwolle, Kampen, Zwartsluis, Staphorst en Giethoorn.